“Erik Wouda van Novalijn Design is een serieuze en professionele vormgever. Hij gaat niet over één nacht ijs en wil zijn werk zo goed mogelijk afstemmen met zijn klant. Erik Wouda heeft sociaal makelorganisatie Vooruit in Utrecht een smoel gegeven. En helpt daarbij de organisatie ook met het waarborgen van de huisstijl. Hij denkt mee over oplossingen en komt met goede suggesties. Het is prettig werken met een betrokken vormgever.”
Saskia Koster Webredacteur, vormgever, sociaal makelaar digitaal, Me’Kaar

“Ik heb goed met Erik samengewerkt voor de totstandkoming van de nieuwe huisstijl van Bright Mind Media. Erik heeft zich uitgebreid in de situatie, filosofie en beweegredenen van het bedrijf en mij als ondernemer verdiept. Aan de hand van deze gesprekken kwamen er enkelen heldere en zeer creatieve huisstijl opties/richtingen.
In nauw overleg is gewerkt aan het definitieve logo. Erik is niet gauw tevreden over zijn eigen werk en werkt zeer punctueel. Ik raad Erik zeker aan daar waar het gaat om Logo en huisstijl ontwerp. Ik ben meer dan tevreden.”
Henk-Jan Geel Ervaren social marketeer, Bright Mind Media

“Erik is onze vaste designer voor het ontwerpen van vlaggen, spandoeken en andere groot formaat reclamedragers. Een partner waar je van op aan kan, hij komt altijd zijn afspraken na, maakt prachtige designs en draagt hierdoor bij een grote klanttevredenheid.”
Chieljan Wouda, Reclamekanon

“Erik is een frisse, verassende ontwerper met een geheel eigen kijk en een aanwinst voor elk team. Loyaal, gedreven en amicaal. Kortom, een echte teamspeler.”
Bob Billows Owner, Interactive Art and Catch22

“Erik is in zijn webscan complimenteus over wat goed is en straight over wat er beter kan. Daarbij luistert hij goed en sluit goed aan bij wensen. Precies wat fijn is dus!”
Briska Smit Freelance trainer en coach bij Briska Smit

Novalijn heeft met zeer bevredigend resultaat de huisstijl en logo voor Northern Delight ontwikkeld. Mijn oorspronkelijke ideeën zijn vertaald tot een modern, strak en mooi design. Het communiceren en samenwerken vond ik erg prettig gaan. Het is duidelijk dat Novalijn veel kennis in huis heeft om een mooie vormgeving mogelijk te maken.
Ingrid Geel Nilsson Zelfstandig werkend kok, Northern Delight

Erik is een ontwerper die zich verdiept in het onderwerp, niet zomaar laat inlopen, maar teksten echt leest en altijd bereid is de discussie aan te gaan om het beste eruit te halen. Bij voorkeur onder het genot van een goede koffie.
Esmeralda Willemsen Owner, communicatieadviseur/tekstschrijver, Medeo Communicatie